Тековни проекти

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

.

 Канализациона мрежа во с.Сарамзалино

Тампонирање на улици

Прв училишен ден во 2020 година

Ваучери за пензионери за набавка на мини колички

Партерно уредување на црквата во с.Ѓуземелци

Изградба на детска градинка во завршна фаза

Крводарителска акција 03.12.2020

Рестартирање на ФК Работник

Предлози за поубаво Лозово

Средба со жителите на с.Милино

Набавка на специјализирано возило за потребите на ЈПКД Лозово

Посета на ООУ ММ Брицо Лозово и Детската градинка Рахилка Гонева

Увид во просториите на новата детска градинка

Книга за животот на Атиџе Муратова

Еколошка акција

Отварање на детска градинка "Срцко"

Работна средба со приватни компании

Посета на ООУ ММ Брицо Лозово

 

 

 

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб

+389 32 458 458

opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Пон - Пет: 7:30 - 15:30

Последни новости

Асфалтирање на 10 улици

 Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

Фасада на ООУ ММ Брицо

Следете не

Copyright © 2018. Сите права се заштитени. Designed by Elkom Group | www.elco.eu.mk