Реализирани проекти

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

 

Реконструкција на тротоари

Фудбалска школа за млади

Реконструкција на фудбалски терен

Меѓународен ден без автомобили

Санација на ударни дупки

Доделување на парична помош за првоодделенци

Санација на урбана опрема и заштитна ограда

Градинката "Рахилка Гонева" во сопственост на Општина Лозово

Заштита на животна средина и почиста училишна средина

Македонија без отпад 2018

Отварање на продажен салон

Склучени договори за доделување на државно земјиште

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб

+389 32 458 458

opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Пон - Пет: 7:30 - 15:30

Последни новости

Асфалтирање на 10 улици

 Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

Фасада на ООУ ММ Брицо

Следете не

Copyright © 2018. Сите права се заштитени. Designed by Elkom Group | www.elco.eu.mk