Градоначалник

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

 

ACO

 

 

 

 

Градоначалникот Ацо Велковски е роден на 29.12.1977 година.

По професија е Дипломиран економист, оженет и татко на три деца, има 18 годишно работно искуство во МВР.Функцијата градоначалник на Општина Лозово ја извршува од 20.10.2017 год. Довербата на граѓаните ја доби на локалните избори 2017 год. како кандидат на коалицијата предводена од СДСМ.

 

.be">
.be

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб

+389 32 458 458

opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Пон - Пет: 7:30 - 15:30

Последни новости

Асфалтирање на 10 улици

 Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

Фасада на ООУ ММ Брицо

Следете не