OPSTINA LOZOVO

Switch to desktop Register Login

Почетна

Асфалтирање на улици

29573197 1662027520540612 7161656681520102151 n

 Во тек е подготовка на 10 улици за асфалтирање, од кои 4 улици во населено место Лозово, 3 улици во населено место Каратманово и 3 улици во населено место Дорфулија, проектот е финансиран од страна на Светска банка преку Министерство за транспорт и врски и е со вредност од 260.000 евра, истиот треба да се реализира заклучно со Септември 2018 година.

29542523 1662027610540603 7545331797899963118 n29570576 1662027437207287 7768176768964481619 n29570674 1662027570540607 4296248210969170638 n29573197 1662027520540612 7161656681520102151 n29594624 1662027403873957 7552463759174833758 n29597673 1662027477207283 1766246561091607817 n29694731 1662027667207264 7777311960223724664 n