OPSTINA LOZOVO

Switch to desktop Register Login

Почетна

Ден на Општина Лозово

Webp.net-resizeimage 33

 Општина Лозово ја одбележа 21-годишнината од своето постоење во периодот од 24.12.2017 - 26.12.2017 со организирање на три дневен новогодишен базар, приредби и театарска претстава. Пред граѓаните се обрати претседавачот на Совет на Општина Лозово, како и Градоначалникот Ацо Велковски кој им го честита денот на граѓаните, додели пофалници, благодарници и ги презентираше идните проекти за развој на општината. Манифестацијата беше збогатена со настапи на групи, фолклорен ансамбал и  новогодишна лотарија со главна награда скутер.

Webp.net-resizeimage 2Webp.net-resizeimage 3Webp.net-resizeimage 4Webp.net-resizeimage 5Webp.net-resizeimage 6Webp.net-resizeimage 7Webp.net-resizeimage 8Webp.net-resizeimage 9Webp.net-resizeimage 10Webp.net-resizeimage 11Webp.net-resizeimage 12Webp.net-resizeimage 13Webp.net-resizeimage 14Webp.net-resizeimage 16Webp.net-resizeimage 17Webp.net-resizeimage 19Webp.net-resizeimage 20Webp.net-resizeimage 21Webp.net-resizeimage 22Webp.net-resizeimage 23Webp.net-resizeimage 24Webp.net-resizeimage 26Webp.net-resizeimage 27Webp.net-resizeimage 28Webp.net-resizeimage 30Webp.net-resizeimage 31Webp.net-resizeimage 32Webp.net-resizeimage 33