OPSTINA LOZOVO

Switch to desktop Register Login

Почетна

Презентација за Јавно приватно партнерство

32792469 300217110513061 7504121251313483776 n

 

Општина Лозово и Општина Свети Николе го претставија првиот мастер план за јавно приватно партнерство за привлекување на домашни и странски инвестиции за изградба на ветерни паркови и фотоволтнажни централи и производство на т.н зелена енергија .
Во соработка со CREAM-Europa на заинтересираните компании им ги презентиравме можностите и условите за нивно инвестирање во нашите општини.

Целта е зголемување на локалниот економски развој и зголемување на вработувањата во општините.

32327274 300217030513069 3805156430856585216 n32680583 300216970513075 6859638451948486656 n32698201 300217127179726 3257883245504626688 n32708059 300216900513082 7102207025026695168 n32823306 300216897179749 6756542078450139136 n32841524 300217057179733 2897503118201716736 n32905686 300216950513077 3749330695051280384 n