OPSTINA LOZOVO

Switch to desktop Register Login

Почетна

Отварање на продажен салон

29683943 1664187683657929 4129056790546352545 n

 Во Општина Лозово се отвори нов салон на Евро стил Битола за продажба на земјоделска механизација.

Општина Лозово е отворена за соработка и продолжува и понатаму со привлекување на продажни и произвотствени инвестиции.

29594906 1664187330324631 6546204421773277405 n29694818 1664187596991271 503209848105101348 n29683501 1664187390324625 7005388163503961919 n19247864 1664187653657932 6188799004571942700 n29571401 1664187543657943 1014569057549765239 n13438901 1664187466991284 7755083086371929752 n29571415 1664187716991259 2190891960211272966 n