OPSTINA LOZOVO

Switch to desktop Register Login

Почетна

Еразмус

29472892 1653334721409892 6484013699005677568 n

 Во рамки на проектот на програмата Еразмус+, размена на искуства и практики во областа на образованието со партнер училиштата од Р.Романија, Р. Италија, Р.Полска и Р.Бугарија Општина Лозово ја дава целосната подршка на целиот тим и им пожелуваме среќен пат за Сардинија.

29432227 1653334634743234 2741208012759760896 n29432392 1653334674743230 2758789774918549504 n29497191 1653334584743239 4939985467333410816 n29511178 1653334478076583 2180745876194983936 n