OPSTINA LOZOVO

Switch to desktop Register Login

Почетна

Посета на Заменик Амбасадор на Република Германија

 amb1

На ден 20.02.2018 година, Заменик Амбасадорот на Сојузна Република Германија г-дин Марко Аквитачи беше во посета на Општина Лозово. При посетата официјално беше пуштена во работна употреба багер машина - скип, која е донирана на Јавното претпријатие за Комунални дејности и уредување на градежно земјиште "Лозово" од страна на Германската Амбасада во Република Македонија.

amb3amb2amb4amb5amb6amb7amb8amb9amb10amb11amb12amb13amb14amb415amb16