OPSTINA LOZOVO

Switch to desktop Register Login

Почетна

Реконструкција на Локален пат Лозово-Милино

 rsz dscn7285

Започнати се работните активности за реконструкцијата на локалниот пат Лозово-Милино. Направени се пропусти и моментално се тампонираат најоштетените делници, следна фаза е крпење на ударните дупки со асфалт. Сретствата за овој проект се обезбедени од Светска Банка во висина од 59.000 евра.