Webp.net resizeimage 33

 

 Општина Лозово реализираше проект за асфалтирање на 10 улици во три населени места. Во село Лозово асфалтирани се четири улици, во село Дорфулија асфалтирани се три улици и во село Каратманово асфалтирани се три улици. Проектот е со вкупна вредност од 260.000 евра, финансиран од Светска Банка во соработка со Министерство за Финансии.

Webp.net resizeimage 33Webp.net resizeimage 34Webp.net resizeimage 35Webp.net resizeimage 36

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб

+389 32 458 458

opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Пон - Пет: 8:00 - 16:00

Последни новости

Асфалтирање на 10 улици

 Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

Фасада на ООУ ММ Брицо

Copyright © 2018. Сите права се заштитени. Designed by Elkom Group | www.elco.eu.mk