Webp.net resizeimage 34

 Во соработка со Општинското основно училиште Методи Митевски Брицо Лозово, поставена е термоизолациона фасада на централното училиште, со што се подобрува енергетската ефикасност, но и училиштето добива нов урбан лик.Webp.net resizeimage 33Webp.net resizeimage 35Webp.net resizeimage 36

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб

+389 32 458 458

opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Пон - Пет: 8:00 - 16:00

Последни новости

Асфалтирање на 10 улици

 Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

Фасада на ООУ ММ Брицо

Следете не

Copyright © 2018. Сите права се заштитени. Designed by Elkom Group | www.elco.eu.mk