Webp.net resizeimage 35

 Општина Лозово реализираше проект - бушотина за бунар во село Дорфулија. Реализацијата на овој проект е од суштинско значење за жителите на село Дорфулија, со што ќе се реши повеќегодишниот проблем со снабдување со чиста вода за пиење.Webp.net resizeimage 34Webp.net resizeimage 33

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб

+389 32 458 458

opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Пон - Пет: 8:00 - 16:00

Последни новости

Асфалтирање на 10 улици

 Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

Фасада на ООУ ММ Брицо

Следете не

Copyright © 2018. Сите права се заштитени. Designed by Elkom Group | www.elco.eu.mk